0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Returpolitik

Bemærk: For detaljeret tilbagesendelsespolitik, bedes du læse følgende politik omhyggeligt.

1. Du kan få refusion for Defekte, Beskadigede eller Mis-afsendt Elementer, Size Afvigelse & Color Mismatch problemer mv Kontakt vores kundeservice, og du har ret til at returnere det inden for 3 dage efter levering gratis (Undtagen DIY poster).

Bemærk, at vi kun acceptere produkter i deres oprindelige tilstand, og vi kan ikke behandle nogen produkter, der returneres uden vores forudgående viden. Hvis du ønsker at returnere en eller alle dele af din ordre, vil du nødt til at kontakte os og få en "Product Return" form, der skal indgå i din pakke.

2. Mis-leveret produkter: Når vi har bekræftet din mis-afsendt poster (post afsendt forskellig fra vare bestilt), vil vi være ansvarlig for varen udveksling og porto. Du kan også returnere varen og få en fuld refusion herunder porto.

3. Størrelse Fejl: Hvis størrelsen af ​​posten modtaget er ikke, hvad der blev bestilt, er du kvalificeret til at få en fuld refusion.

4. Denne tilbagesendelsespolitik gælder ikke for vores forretning forhandlere. Kontakt os venligst for yderligere instruktioner.

Specifikke politikker for vores produkter

Ordreannullering

Vi forstår, at det er en meget vigtig virksomhed for at bestille til din særlige lejlighed, og vores afbestillingsregler blev formuleret med dette i tankerne. Det er dog vigtigt at bemærke, at vores produkter er lavet på bestilling. Når skræddersy processen er begyndt, kan materialerne ikke genbruges. Bemærk venligst, at når du afgiver din ordre, er der stadig tid til at skifte mening. For detaljer, se venligst vores afbestillingsregler nedenfor.

Afbestillingsregler

- Ubetalte ordrer vil blive annulleret automatisk efter 5 dage.

- Ordrer annulleres inden for 24 timer efter bekræftelse betaling vil være berettiget til en fuld refusion.

- Ordrer annulleres inden for 24 til 72 timer efter bekræftelse betaling vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling bestående af omkostningerne fuld forsendelse og 80% af produktets købspris.

- Ordrer annulleres inden 72 til 120 timer efter bekræftelse betaling vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling bestående af omkostningerne fuld forsendelse og 50% af produktets købspris.

- Ordrer aflyste over 120 timer efter bekræftelse betaling vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling af fulde omkostninger kun forsendelse.

- Når din ordre er blevet afsendt, det kan ikke længere blive annulleret.

Udskiftning eller refundering

Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os. Ved ankomsten af ​​din pakke, foreslås det, at du tjekker produkterne for at sikre det er sket i overensstemmelse med din ordre specifikationer. Prøv på dine produkter så hurtigt som muligt uden at ændre, vask af produkter, eller fjerne tag. Bemærk, at du har brug for at kontakte os for at indlede tilbagevendende proces.

Hvis du returnerer eller udveksle produkter, skal du sørge for at de er i deres oprindelige forhold - unsed, ubeskadigede, rene, fri for fnug intakt og vedhæftet. Du vil være ansvarlig for alle omkostninger tilbagevenden forsendelsesomkostninger.

Defekte, beskadigede eller Mis-afsendt Items

Du er kvalificeret til at få en fuld refusion, hvis dine varer er defekte, beskadigede eller forkert afsendt. Hvis du mener, at dine punkter blev beskadiget under leveringen, skal du anskaffe "Bevis for Damage" dokumentation fra din levering luftfartsselskab, som bør indgå i din returnerede pakke.

Dimensionering eller Fitting Issues

Som alle vores lamper er håndsyede og tilpasset, kan den færdige kjole variere med ca. en tomme i begge retninger af de angivne målinger. For at sikre, at dine produkter vil passe dig perfekt, har vores skræddere reserveret yderligere stof i sømmene for at tillade mindre modifikationer.

Størrelse Afvigelse

Hvis din produkter stil størrelsen afviger fra specifikationerne for din ordre med mere end en tomme, kan du ændre.

Forstå venligst, at elementer, der ikke passer korrekt, men i overensstemmelse med de specifikationer, du har bestilt ikke kan returneres eller ombyttes.

Din mulighed er at kigge efter en lokal butik tjeneste på din egen regning. Bemærk, at hvis din ordre specifikationer varierer meget fra den endelige dimensionering anmodning kan re-dimensionering ikke være mulig.

Color Uoverensstemmelse

Indstillingerne af din computerskærm kan ændre farven på billederne vises på sitet. Let farve aberration kan ikke betyde, at produkterne er defekt eller forkert afsendt. Men hvis du er positivt, at du har modtaget varen i en forkert farve, bedes du kontakte kundeservice for at se, om en tilbagevenden eller tilbagebetaling er mulig.

Retur Process

1. Indsend en tilbagevenden anmodning til kundeservice inden for 7 dage efter modtagelse af din ordre. Vedlæg en forklaring og fotografier, der angiver årsagen til din returnering.

Vi forbeholder os ret til ikke at acceptere afkast uden forudgående godkendelse fra vores kundeservice.

2. Når vores kundeservice har godkendt din anmodning, vil vi give dig en tilbagevenden adresse samt et produkt Return Form, der skal udfyldes, og følger med dit afkast. Send venligst den vare (r) gennem din lokale postkontor inden for 3-5 dage efter modtagelse af afkast formular. Venligst Brug IKKE fremskyndet kurer som UPS, DHL eller FedEx; den normale økonomiske Post Office tjeneste ville være fint. Venligst holde tracking nummer sikker.

3. Alle afkastet vare (r) vil gå igennem inspektioner. Vi vil behandle refusion, når vi bekræfter, at produktet har de problemer, du nævnte. Når restitution er blevet behandlet af os, normalt tager det 10-15 dage for de midler, der skal krediteres din konto, afhængigt af din bank eller betalingstjeneste. Din bank eller betalingstjeneste kan opkræve et mindre gebyr transaktion.

Alle PayPal betaling kan kun blive refunderet via PayPal, vil alle kreditkort betaling kun blive refunderet til den oprindelige kreditkort.

Bemærk venligst, at elementer returneres i uacceptabel tilstand ikke vil blive behandlet som restitutioner og vil blive sendt tilbage til dig !