0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Vi har et godt kendskab til sejlruter og vælger den bekvemme skibsfart sti, som gør leveringen hurtigere. I betragtning af den langt shipping, Vi tilbyder 6 skibsfart måder: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS og Air Mail.

Før din ordre er afsendt, vi er nødt til at behandle din ordre og lægge alle dine varer gennem sine streng kvalitetskontrol test. På grund af dette, Total Leveringstid er forskellig fra skibsfart tid alene.

 

Total Leveringstid = Behandlingstid + Fragt Tid

Det tager omkring flere arbejdsdage for pakkerejser fra vores faciliteter til din destination, The fatest leveringstid er 7 dage. den præcise fragttid er baseret på rederiet (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Luftpost) standard og shipping metode, du har valgt.

Bemærk: Vi tilbyder gratis forsendelse. Når din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en e-mail, der bekræfter dine varer er på vej, som også omfatter et tracking link. Indtal os din korrekte adresse og gyldigt telefonnummer! Ethvert tab forårsaget af forkert Modtager-adresse eller telefonnummer er på kunderne.

Hvis en vare er udsolgt, eller der er nogen problemer med din ordre, vi forsøger at kontakte dig med det samme (via telefon eller email) for at løse problemet.

Leveringstid Metode:

 

Standard Shipping: Region, herunder USA, Canada, Storbritannien med 7-10 hverdage.

Frankrig, Spanien, Tyskland, Holland, Ukraine, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 hverdage.

Brasilien, Rusland, Italien, Argentina, Chile, Mexico med 20-25 hverdage.

Alle andre lande med 7-25 hverdage.

Behandling tid: 1-3 hverdage (nogle produkter vil tage 5 hverdage).

 

Express Shipping: Worldwide (ekskl Rusland og Brasilien) med 5-7 hverdage.

Behandling tid: 1-3 hverdage (nogle produkter vil tage 5 hverdage).