0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

De typer af personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, vil afhænge af omstændighederne ved indsamlingen og den type tjeneste, du anmoder fra os. For eksempel, når du ønsker at købe et produkt fra denne hjemmeside vi kan indsamle oplysninger såsom dit navn, adresse, leveringsadresse og faktureringsadresse, og andre nødvendige oplysninger til dit køb. Da vi er forpligtet ved lov til at indhente dit samtykke til indsamling af "følsomme oplysninger", vil vi antage, at du har givet samtykke til indsamling af alle oplysninger, du har givet os til brug i overensstemmelse med denne erklæring, medmindre du fortæller os ellers.

Hvordan indsamler vi oplysninger

Vi kan indsamle personlige oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside, når du handler med os over e-mail, vil vi ikke indsamle nogen personlige oplysninger uden dit samtykke. Vi mener, at dit samtykke gives, når du udfylde felterne nødvendige for at lette en transaktion via denne hjemmeside.

Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger

Vi indsamler generelt dine personlige oplysninger til følgende formål: For at lette din adgang til vores hjemmeside, produkter og tjenester At levere produkter, du har bestilt fra os til at søge din mening om vores produkter, serviceydelser, markedsføring og hjemmeside. Nogle af de personlige oplysninger, vi indsamler, er afgørende for os at være i stand til præcist at identificere, hvem der bruger tjenesten. Andre typer af personlige oplysninger, vi indsamler hjælpe os med at udvikle en profil af, hvem der bruger vores service, dette hjælper os med at tilbyde produkter, der passer til behovene hos brugerne af denne hjemmeside.

Videregivelse af personlige oplysninger til tredjepart

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjemand til det formål, som blev indsamlet oplysninger eller for relaterede formål, for eksempel til at gennemføre en transaktion på dine vegne eller give dig et produkt, som du har købt. Vi engagere tredjeparts entreprenører til at udføre tjenester for os, som indebærer entreprenøren håndtering personlige oplysninger vi har.

Levere produkter købt fra denne hjemmeside

Giv elektronisk pengeoverførsel tjenester, kreditkort konto forarbejdning og beslægtede tjenester i disse situationer, den tredje part entreprenør er strengt fra at bruge forbudte personlige oplysninger om dig, bortset fra det særlige formål, som vi har leveret. Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til forskellige retshåndhævende myndigheder og regeringer rundt om i verden for sikkerhed, told og indvandring formål. Andre end ovenstående, vil vi ikke udlevere dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre videregivelsen er enten nødvendigt for at forebygge en fare for liv eller helbred, tilladt eller påbudt ved lov, rimeligt nødvendigt for at håndhæve loven eller nødvendigt at undersøge en formodet ulovlig aktivitet.

Sikkerhed af dine personlige oplysninger

Vi vil sikkert holde dine personlige oplysninger, og vi vil ikke handle, udleje eller sælge det. Vi vil tage alle rimelige skridt for at holde sikker oplysninger, som vi har om dig. Personlige oplysninger kan lagres både elektronisk på vores edb-system, Firewalls, passwords, anti-virus software og e-mail-filtre kan beskytte alle vores elektroniske oplysninger.

Løsning Dine Bekymringer

Hvis du ønsker at få adgang til dine personlige oplysninger, har en klage over en overtrædelse af dine personlige oplysninger, eller du har en forespørgsel om, hvordan dine personlige oplysninger indsamles eller anvendes bedes videresende din anmodning, klage eller forespørgsel til nedenstående adresse. Vi vil besvare din forespørgsel eller klage via e-mail så hurtigt som muligt.

Opdateringer til denne fortrolighedserklæring

Hvis vi ændre eller opdatere denne Privacy Policy, vil vi offentliggøre ændringer og opdateringer på hjemmesiden, så du altid vil være klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, bruger og videregiver. Vi opfordrer dig til at gennemlæse denne fortrolighedspolitik fra tid til anden, så du vil vide, om fortrolighedspolitik er blevet ændret eller opdateret.